Page content

Glutenvrije Santiago taart zonder suiker

Van Marianne kreeg ik een heerlijke variant op het recept van de Santiago taart; glutenvrij en zonder suiker! Het recept van de glutenvrije Santiago taart is heel gemakkelijk en snel te maken. De taart wordt veel gegeten door mensen die heel veel lopen dus wie weet inspireert deze taart je ook op het sportieve vlak en helpt hij je zo gewicht te verliezen.

Ingrediënten:

200 gram amandelmeel
150 ml agavesiroop of ahornsiroop
4 eierenglutenvrije santiago taart

Rasp van 1 biologische citroen
Snufje kelisch zeezout

Bereiding
Klop de citroenrasp met de eieren goed zodat het wat luchtig wordt. Voeg de siroop en het amandelmeel langzaam toe en meng het voorzichtig met de eieren. Doe het deeg in een in ingevet bakblik bak het 30 minuten in de oven op 200 graden.

Eet smakelijk!

 

Comment Section

0 reacties op “Glutenvrije Santiago taart zonder suiker

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: