Page content

De hemelse voordelen van vers sap

Misschien wil je op een gezonde manier gewicht verliezen en/of je energieker en gezonder voelen en wil je dat met vers sap doen. En in het bijzonder met groen sap maar weet je nog niet helemaal hoe je dit in je leven in kunt voegen. Een van de beste manieren om sap blijvend aan je leefstijl toe te voegen is misschien wel door te weten wat sap voor je kan doen. En dat kun je hieronder lezen!

  • Met met groenten- en fruitsap krijg je in een keer veel groenten en fruit binnen en dat kan de sleutel zijn naar een stralend, energiek leven en een optimale gezondheid. Sommige mensen vinden het lastig een grote hoeveelheid groente en fruit te eten en met een glas sap kun je dit wel snel en makkelijk bereiken.vers sap
  • Sappen is een makkelijke manier om alle voedingsstoffen van groente en fruit binnen te krijgen. Sap komt meteen in je bloedbaan die de voedingsstoffen daar brengt waar ze nodig zijn zonder dat er vertraging van de spijsvertering optreedt.
  • Sap kan je helpen een grotere variatie aan groenten en fruit aan je voeding toe te voegen. Veel mensen eten vaak dezelfde groente en fruit. Wanneer je er sap van maakt, kun je verder gaan dan wanneer je de hele vrucht of groente eet.
  • Sappen is een heel effectieve manier om je lichaam te reinigen, vooral als je groene sappen drinkt! Groene sappen bevatten veel bladgroen dat toxines en zware metalen aan zich hecht en het helpt je lichaam deze te verlaten.

bron; food matters

fruitshakeZelf start ik de dag met een heerlijk verse fruitsmoothie en drink ik (bijna) iedere dag een halve liter groentensap en ik zou dit niet meer willen missen. Ik voel me energieker, heb veel minder last van hoofdpijn, slaap beter, mijn stoelgang is perfect, verkoudheid en griep slaan mij over en mijn huid is nooit meer droog.

Drink jij ook vers (groenten)sap? Inspireer anderen en deel hieronder wat het met jou doet! Volgende keer geef ik je tips voor het maken van vers sap.

PS. Deel dit artikel met je netwerk zodat zij ook kunnen profiteren van dit artikel. Klik op één van de social media knoppen om het te delen.

Comment Section

0 reacties op “De hemelse voordelen van vers sap

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: