Page content

Calorieënverbranders

Vandaag gaat het over calorieënverbranders. Ok, ik weet dat het tellen van calorieën echt helemaal uit is en al helemaal niet binnen de Gabriël methode past maar ik vind de informatie toch inspirerend! Wanneer je gezonde voeding eet voel je beter en zie je er gezonder uit dan wanneer je meuk eet. Er zijn natuurlijk vele gezonde tussendoortjes maar de voedingsmiddelen die hieronder staan verbranden meer calorieën dan ze bevatten. Dat komt doordat je lichaam veel energie nodig heeft om ze te verbranden waardoor de calorieën die ze bevatten te verwaarlozen zijn.

1. Komkommer
Een middelgrote komkommer bevat ca. 25 calorieën. Veel daarvan worden verbrand tijdens het verteringsproces. Ook zitten ze bomvol proteïne, magnesium en vitamines dus je kunt volop van deze veelzijdige snack genieten! Lees mijn blog haal meer uit de komkommer voor meer komkommer tips.

2. Spinaziecalorieenverbranders

Een kopje spinazie bevat 7 calorieën. Spinazie is rijk aan vitamine A, B6, en C. Dus eet jezelf er lekker vol mee.

3. Rucola
Er zitten slechts 3 calorieën in een half kopje rucola en het beval veel vitamine A en C, vezels en proteïne.

4. Waterkerscalorieenverbranders

Ook waterkers kun je eten zonder je schuldig te voelen want het bevat slechts 16 calorieën per kopje, en is rijk aan vitamine A en C.

5. Broccoli
Als je een fan bent van broccoli, dan is meer hiervan eten het best dat je kunt doen. met slechts 31 calorieën per kopje en vol vezels, anti oxidanten en verschillende vitamines. Het verbruikt een hoop energie om te verbranden dus doe er je voordeel mee!

6. Frambozencalorieenverbranders

Met slechts 32 calorieën voor een half kopje die grotendeels tijdens het verteringsproces verbrand worden. Ze zijn super als je gewicht wilt verliezen en bevatten meer dan 80 voedingsstoffen dus ze zijn ideaal als snack.

7. Spaanse peperscalorieenverbranders

Ze bevatten 30 calorieën per half kopje en je lichaam heeft veel energie nodig om ze te verbranden. Ze zijn rijk aan vitamine C, B6, A en magnesium

8. Sperziebonen
Verse sperziebonen zijn 44 calorieën per cup. Ze zijn rijk aan proteïne, vitamine A, C, calcium en vele andere voedingsstoffen dus zeker goed voor je gezondheid.

9. Bietencalorieenverbranders

Met minder dan 30 calorieën voor een half kopje en vol vezels zullen ze je helpen je voldaan te voelen. Ze bevatten veel goede voedingsstoffen en daarmee zijn ze goed voor je lichaam en gewichtsverlies.

10. Citroenen
Een kleine citroen bevat 17 calorieën, vezels, kalium. Ze geven veel smaak aan gerechten en zijn heerlijk in bronwater zonder daaraan veel calorieën toe te voegen.
Wanneer je iedere dag meer van bovengenoemde producten eet en ze daarbij ook gebruikt als vervanging voor ongezonde voeding, zullen ze je helpen gewicht te verliezen en je energiek te voelen.

Dank aan inspiratiebron: www. Getholistichealth.com

Heb jij ook een favoriet voedingsmiddel dat veel calorieën verbrandt? Ik vind het leuk als je het hieronder wilt delen!

PS. Deel dit artikel met je netwerk zodat zij ook kunnen profiteren van dit artikel. Klik hiervoor op één van de social media knoppen.

Comment Section

1 reactie op “Calorieënverbranders


Door Magda op 28 juni 2016

May be Goodness likes american to satisfy just a few not right people previous to interacting with the most appropriate one, so when we finally definitely meet the specific, analysis ar7#en821&;t able to wind up being head over heels.

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: